Silifke Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda özel eğitim gerektiren bireylerin, toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini, kendi kendilerine yeterli bir duruma gelmeleri için temel yaşam becerilerini geliştirmelerini uygun eğitim programları ile özel yöntem, personel ve araç gereçleri kullanarak ilgileri ve gereksinimleri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda üst öğrenime ve iş, meslek alanlarına, hayata hazırlanmaları amacı doğrultusunda eğitim vermektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin ve Özel Eğitimin amaçları doğrultusunda öğrenci yetiştirmek, eğitim öğretim çalışmaları sonucunda günlük ihtiyaçlarını gideren, kendi kendine yetebilen çevre ile uyum içinde yaşayabilen toplumsal yaşama uyum sağlayabilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 8:30 - 14:30
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI 16-17 ARALIK 2021 TARİHİNDE GERÇEKLEŞMİŞTİR.

WEB - https://silifkeozelegitimuygulamamerkezi.meb.k12.tr

Adres - Adres Burunucu mah. 6008 Sokak no 19 Silifke/MERSİN İl ve İlçe Merkezine Uzaklıkİlçeye 5 km UlaşımMersin Antalya yolu üzeri Yerleşim Yeri BilgisiBurunucu Köyü Silifke/MERSİN

Yerleşim Yeri - SİLİFKE MERKEZ

Ulaşım ŞEHİRİÇİ DOLMUŞLA